Friss topikok

2011.04.28. 07:31 S.H.O.T.

POLGÁR ÁDÁM - Bosznia Hercegovina

Április 23-án, Novi Travnik-ban lépett a ringbe Polgár Ádám, a Totalfight MMA csapat csillaga. Sajnos győznie nem sikerült, de egészen kiváló produkciót mutatott be saját súlya felett.

A váltósúlyú kiválóság egy súlycsoporttal feljebb, középsúlyban mérkőzött Vladimir Vuckovic-csal, aki ellen végül pontozással maradt alul a 2x5 perc után. 
„Nagyon jó mérkőzés volt, élveztem a bunyót. Az ellenfelem nagyon erős volt, eddig úgy érzem neki volt a legnagyobb testi ereje az ellenfeleim közül, ezért nem is sikerült a karfeszítés, amivel próbálkoztam. Nem lomboz le a vereség, mind a közönség, mind a szervezők meg voltak elégedve a teljesítményemmel. Legközelebb a Gyomaendrődi WKF világkupán lépek a ketrecbe június 3-án” – nyilatkozta Polgár Ádám.

„Életem talán legjobb mérkőzése volt ez a küzdelem. Szerencsém volt az első menetben, amikor Ádám rám rakta a háromszöget, s csak másodperceken múlott, hogy el ne ájuljak. Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy kijöttem abból a fojtásból! Ilyen ez a bunyó. Sok van ebben a fiatal srácban, jól üt és bírja is a pofonokat, remélem sok gálán fogunk még együtt bunyózni, persze nem egymás ellen” – így a győztes Vladimir Vuckovic.

A mérkőzés létrehozásában külön köszönet illeti Rozman Istvánt!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://totalfighter.blog.hu/api/trackback/id/tr22861167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása