Friss topikok

2010.12.04. 10:49 S.H.O.T.

Driven - "új" MMA film !!!!

Ez most nem valami ZS kategóriájú akciófilm, hanem Jens Pulver életének egy kis szelete. Dokumentumfilm, amit minden harcművészet addictnak látnia kell!

Épp most végeztem Gregory Bayne filmjével, ami az UFC szervezet első könnyűsúlyú bajnokának visszatérését örökíti meg, a magánszférájából megközelítve. 2009 júniusában volt az utolsó eksönje Pulvernek, aztán majd egy év kényszerpihi után idén, márciusban tért vissza Javier Vasquez elleneként. Az ide vezető utat és felkészülést ülhetjük végig 90 percben, amit tényleg melegen ajánlok mindenkinek. Volt már ilyen movie, nem is egy: láttuk így már Rickson Graciet (Choke), több BJJ sportolót egy filmbe gyúrva (Arte Suave), de BJ Penn (90 Days) és a régi ketrecharcoló celebek (Tito Ortiz - 7000 feet, Chuck Liddel - Ultimate Ice, stb.) is virítottak ebben a műfajban. Én asszem elmondhatom magamról, hogy ezek legtöbbjét megnéztem, több-kevesebb tetszésindexszel. A Driven egyvalamiben emelkedik a többi alkotás fölé, ez pedig a hangulat. Annyira elkapták a jó pillanatokat, annyira közel hozták Pulvert a nézőhöz, hogy engem -aki kifejezetten rühelte a csávót- is meggyőzött. A zene meg egyszerűen zseniális, a fényképezésről nem is szólva. Szóval 2 edzés között tökéletes szórakozás!!!

kóstoló, hogy érezzétek a törődést:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://totalfighter.blog.hu/api/trackback/id/tr702492338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása