Friss topikok

2011.05.13. 14:47 S.H.O.T.

újdonságok...

- Június 4-én ismét Jitsu Fight, Fightwear.hu Kupa. Ez sorban a negyedik, ismét délelőtt induló, szerintem kora délutánig tartó happening sok új, friss arccal és persze ismertekkel. A "szokásos" helyen, Dunakeszin.

- Polgár Ádám ismét oktagonba lép a jövő hónapban.

- Horváth Dániel újra edzésben, őszi fellépésére :) készül.

- Kovács (Supras) Attilánk németországban képzi magát tovább, ahová a Debrecen Pit Bull Fighters versenyzőjét, Soltész Lászlót kísérte ki. Laci végre egy igen komoly rendezvényen kap lehetőséget, Török Danival egy gálán lépnek ringbe.

A monokli.com-nak így nyilatkozott:

"- Nagyon készülök erre a mérkőzésre, szeretnék kellően bemutatkozni a német közönségnek. Az ellenfelem elég jól üt, magas, nyurga srác. A mérkőzésen lesz könyök használat, ez nekem kedvez, ugyanis igazán szeretem használni a könyökömet a mérkőzéseim során. Remélem, a hazai szurkolók gondolnak rám a hétvégén! – foglalta össze gondolatait Soltész, aki utoljára a Bob Sapp és Kunkli Tivadar nevével fémjelzett gálán lépett a ringbe, ahol második menetes karfeszítéssel verte Imre Zsoltot."

SOK SIKERT MINDKÉT MAGYAR SPORTEMBERNEK!!!!

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://totalfighter.blog.hu/api/trackback/id/tr312900861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kabócás 2011.05.19. 16:09:07

Lehet, hogy hülye kérdés, de SUPRAS mint mérkőzésvezető volt jelen?

S.H.O.T. 2011.05.19. 21:26:39

szia,
mivel Laci meccsét péntek délután lemondták, így el sem utaztak végül... :(
süti beállítások módosítása