Friss topikok

2011.02.12. 09:06 S.H.O.T.

GSP - Rushfit

Nnna, George St Pierre is belépett a fitness DVD piacra, ő lesz - úgy látszik - New York kanadai outlander Norbija. A tovább gombra kattintva olvashatod a véleményünket. Számomra kissé visszásak ezek az oktatófilmek, mert egyénre szabott tréning helyett egy huszadik, azonos sémára épülő anyagot kapunk. No mindegy, GSP-t szeressük, a komplex súlyzós edzős videjói meg frankók voltak. Nem utolsó sorban pedig beváltak nálunk is. Ez az új, 2010 végén kijött rendszar rendszer már nem annyira.

Végignézve az anyagot, levontam a következtetéseket:

Ginastica natural elemekkel megpakolt, yoga alapelemekkel megspékelt fitnesskickboxos cucc. Egy-két használható újdonság, azon kívül nem nagy durranás.

A hardcore rajongókon és az amerikai háziasszonyokon kívül nem sokakat fog érdekelni. GSP neve meg a bevétel optimalizálásához kellett. Szerintem.

Akit mégis érdekel bővebben, írjon, szívesen adok infot...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://totalfighter.blog.hu/api/trackback/id/tr452655385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása